BRITAIN SAHKAN VAKSIN PEROSAK SISTEM IMUNITI TUBUH MANUSIA


Kerajaan di United Kingdom (UK) akui dua dos vaksin sudah cukup untuk melumpuhkan daya tahan penyakit semula jadi di dalam tubuh badan manusia bukan sahaja dari sebarang  varian virus Covid-19 tetapi  mungkin juga sebarang virus lain. 


Jadi mari kita saksikan wabak "sebenar" bermula sekarang! 

Dalam Minggu Ke-42 "Laporan Pengawasan Vaksin COVID-19" nya, Jabatan Kesihatan UK mengakui pada muka surat 23 Laporan bahawa "paras antibodi kelihatan lebih rendah pada orang yang dijangkiti Covid selepas dua dos vaksinasi". 


Laporan itu seterusnya mengatakan bahawa kadar  penurunan antibodi itu lazimnya bersifat kekal. 


Apakah maksudnya ini? 


Di Britain kini, kami kerap diberitahu bahawa Vaksin tidak menghalang jangkitan atau penularan virus seperti mana di banyak negara lain yang mengesahkan bahawa orang dewasa yang divaksinasi lebih berkemungkinan untuk dijangkiti Covid daripada yang tidak divaksinasi. 


Pihak berkuasa kesihatan British kini mendapati bahawa Vaksin mengganggu keupayaan badan untuk membuat antibodi selepas jangkitan, bukan sahaja terhadap protein spike di dalam Covid-19 tetapi juga terhadap bahagian lain virus ciptaan manusia itu.


Justeru, orang yang divaksinasi nampaknya tidak membentuk antibodi terhadap protein nucleocapsid di dalam Covid-19; sampul virus, yang merupakan bahagian penting dalam tindak balas kepada orang yang tidak divaksinasi. 


Dalam jangka masa panjang orang yang divaksinasi jauh lebih mudah terdedah kepada sebarang mutasi protein spike, walaupun mereka telah dijangkiti dan sembuh sekali atau lebih. 


Sebaliknya, MEREKA YG TAK PERNAH DIVAKSINASI MENDAPAT  KEKEBALAN KEKAL BUKAN SAHAJA DARI COVID-19 TETAPI  SEMUA JENIS VIRUS SELEPAS DIJANGKITI SECARA SEMULA JADI WALAUPUN HANYA SEKALl. 


Sumber:https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf Syarikat insurans pertama berundur kerana gelombang besar tuntutan akan datang. 


Anthony Fauci mengesahkan bahawa ujian PCR tidak dapat mengesan virus hidup. 


Anthony Fauci mengesahkan bahawa ujian antigen mahupun ujian PCR tidak boleh memberitahu kita sama ada seseorang itu berjangkit atau tidak!!! Ini membatalkan semua asas yang dipanggil pandemik. 


Ujian PCR adalah satu-satunya tanda wabak. Tanpa PCR-TEST tiada pandemik Untuk semua pekerja akhbar, doktor, peguam, pendakwa dan lain-lain. 


INI adalah kunci terakhir, bukti muktamad bahawa semua tindakan mesti ditarik balik serta-merta! 


*SILA TULARKAN SELUAS MUNGKIN* 🤔


No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

SUKACITA DIMAKLUMKAN..SYABAS KEPADA RAFIZI RAMLI 👏👏👏

SUKACITA DIMAKLUMKAN..SYABAS KEPADA RAFIZI RAMLI