SEBAB TU NAK LANTIK MENTERI NI KENA YANG CERDIK

 

Sebab tu, nak lantik menteri bukan saja dia tak kaki rasuah, tetapi bijak itu juga 

penting. Tapi, nak buat macam mana, PM pun uzur, kabinet ramai menteri tapi 

rakyat  pun tak kenal menteri. Lagi ramai menteri, lagi ramai makan binatang tak 

sembelih. Lebai pulak sibuk tukar kereta.

W. FAUDZIN


Image may contain: 1 person, text that says "Kalau rakyat perlu bergantung pada keyakinan sendiri untuk makan daging import.. Q Bergantung kepada keyakinan sendiri untuk makan daging import [METROTV] MyMetro Mutakhir SR කy Menter Jabatan Perdana Menteri Hai Ehwal Agama), Senator Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri. Foto Bernama Apa fungsi adanya JAKIM?"

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

MMMMM......HATI HATI JIKA ANDA HANYA MARHAEN