SOALAN YANG PATUT KHALID SAMAD JAWAP KEPADA PENYOKONG PH PRO DSAI.

 TERUS TERANG saya dah TAK tahu nak kata apa dgn Khalid Samad ni. Saya anggap dia salah seorang PUNCA PH berpecah. Lalu dalam kebuntuan itu, despite all he has said, saya rasa kita perlu tanya TIGA persoalan UTAMA ini....

1) APA KAMU DAH BUAT ATAU KATA BILA MANA PT95 ASYIK MENYERANG DSAI DGN PELBAGAI TUDUHAN DAN TOHMAHAN seperti Gila-gila nak jadi PM, Liberal, TIDAK disokong oleh orang Melayu, TIDAK bawa manfa'at pada kabinet lalu, jumpa Raja2, jumpa org lain kritikal terhadap dia (PT95), tak sokong dia masa jd PM dan berkomplot lawan dia atau nak rampas jawatan PM selepas diberikan pengampunan? APA KAMU DAH KATA ATAU BUAT Khalid Samad?

2) APA KAMU DAH KATA, BUAT ATAU TEGUR APABILA AHLI-AHLI AMANAH YANG BERJAWATAN, DEKAT DENGAN KAMU DAN MAT SABU, DIN AYUB DAN MAHFUZ OMAR SETIAP HARI MNYERANG DSAI dengan pelbagai penghinaan, herdikan, perli, kecam, tuduhan, fitnah dan memperlekehkan yang mana kami ada Screenshots bukti mereka melakukannya sehingga ke saat ini?? APA KAMU INGAT LUKA YANG KAMU DAN ANAI-ANAI PANtuk "TOREH" ke atas penyokong-penyokong PH yang pro DSAI boleh hilang dengan hanya melupakan begitu shj dan tidak diungkit-ungkit lagi?

3) PIHAK mana yang tidak reti nak berhenti, "HIT BELOW THE BELT" dan MELAMPAUI BATAS dalam MUAFAKAT?? Pernah kamu tekankan PT95, pejuWANG, Shafie Apdal, Warisan dan Anai2 PANtuk #K3 sepatutnya sokong DSAI dan PH?

You tell us (PH supporters) Khalid Samad..!! Kalau tak mampu jawap dgn memuaskan, elok Khalid Samad SHUT the Fuck Up..!!

- Zus Din

04 Oktober 2020

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Kisah ramalan keputusan PRU

Saifuddin Nasution Hari ini temujanji saya dengan KP ROS di putrajaya. Sambil menunggu di ruang tamu sy membaca akhbar BH yg memuat laporan ...