PATUT NAZRI AZIZ SURUH DIA SERTAI BERSATU...

 

NIZAM AKA

Wahhh..Begitu sekali Nuar Musa jilat Bersatu?Sanggup langgar geng sendiri demi nak terus berkawan dgn Bersatu yang telah perkecilkan dan perlekehkan Umno?Sanggup sanggah Tim Presiden,Mohd Hassan sendiri kerana pertahankan Bersatu?Masih nak jilat PPBM walaupun Umno telah diaibkan dan dimalukan seteruk-teruknya oleh PPBM..Walaupun jelas Bersatu yang permainkan dan perkudakan Umno?

Last-last Nuar Musa dicabarkan oleh orang kuat Umno,Nazri Aziz supaya join sahaja Bersatu jika hati dan perasaan lebih menyayangi Bersatu..Beranikah Nuar Musa sahut cabaran Nazri?Kalau tak berani,maka jelas Nuar Musa adalah ahli politik yg paling dayus dan pengecut..Image may contain: 5 people, including Khairul Hilmi Che Ali, text that says "Desakan Mohd HassanKata Mohd Hassan. Tok Mat desak Zahid bawa Umno keluar dari mkk PN secepat mungkin ONLINE October UMNO Online @umnoonline 2020 5:30 pm Kembalikan UMNO Ke Landasan Sebenar... Kerjasama Politik Tidak Menguntungkan Mohamad Hasan Translate Tweet Nazri Cabar Annuar.. HOME SABAH POLLS NEWS BERITA Dia boleh pergi, masuk PPBM, kata Nazri kepada Annuar OPINION Jawab Nuar Musa.. Annuar Musa @AnnuarMusa Apa ITU landasan sebenar..?? Translate Tweet UMNO Online @umnoonline 4h Kembalikan UMNO Ke Landasan Sebenar... Kerjasama Politik Tidak Menguntungkan Mohamad Hasan umno-online.my/2020/10/1/kem.. BeahiT Aziz ahli Majlis Kerja Tertinggi Umno, Nazri PM 01 Oct 20 Twitter for Android"

 

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

BILA SATU KEMENTERIAN DI BERI 3 JANTAN JAGA....

  Gaduh duit negara dah kurang. Kabinet paling ramai. Waktu kerajaan PH dulu, satu kementerian yang hanya satu menteri boleh jaga hal Sain, ...