MGID

PAKATAN NASIONAL..ALKISAH LEBAI MALANGJebon.Pakatan Nasional... Alkisahnya.

PAS cuba memerangkap UMNO, tetapi PAS yang terperangkap. Hari ini menjadi sejarah pahit buat para lebai dan walaun-walaun khadam MCA , bila semua yang dirancang tidak menjadi. 

Sebaliknya, UMNO mula sangsi dengan tindak tanduk PAS yang melambung sakan isu Pakatan Nasional. Kononnya Tun ajak PAS dan UMNO untuk membentuk satu pakatan baru bernama Pakatan Nasional.

Walhal, yang sebenarnya Tun hanya menganjing jer. Tun pura-pura nak tengok akai lebai mereng Presiden PAS... betul ker tak lebai tu bercita-cita besar untuk jadi TPM dalam Pakatan Nasional... Tengok-tengok dia pulun sungguh...🤣🤣🤣

Itulah standard 'lebai-lebai PAS'... Cakap berdegar-berdengar, dalam spenda penuh taik...

Hari ni MT UMNO bersidang... isu kerajaan baru Pakatan Nasional dah tutup buku.. dah tak timbul, siapa yang  akan jadi PM, TPM 1, TPM 2, dan siapa yang akan dilantik untuk menjadi Menteri-menteri kabinet baru dari PAS dan UMNO... semuanya hanya khayalan dan angan-angan PAS sahaja.

Hari ini UMNO mula belajar mengenali PAS... hari ni UMNO baru tahu...daripada 10 yang PAS cakap, 11 tak boleh percaya!

Alkisahnya....😎😎😎😎No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Kenyataan Media Ahli Parlimen Sekijang

Pada 7hb Mac 2021 Hari ini saya telah membuat satu laporan kepada pihak Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berkenaan satu kejadia...