MUHYIDDIN ZALIM TIDAK LETAK JAWATAN, RAKYAT JADI MANGSA KEANGKUHANNYA


Muhyiddin....ngaku je la dah tak mampu.  Covid semakin tinggi, sokongan kpd hang pun semakin kurang hingga langsung x capai majaroti langsung sbg PM.  Sbb itu Islam ajar, nak lantik Imam solat pun kena pilih yg sihat, segar, selain dari berilmu.  


Sedangkan kamu, dah ditakdirkan uzur, sakit, dan tiada ilmu serta keupayaan langsung memimpin, pastu khianat pulak semata2 nak juga jadi PM.  Sekarang, apa telah jadi?  Negara dan rakyat semakin menderita hanya kerana memuaskan nafsu dan ketamakan kamu.  lebai2 pula seronok sebab mereka ada jawatan menteri yang tidak pernah mereka impikan selama ini.  Mereka peduli apa tentang keabsahan sesebuah kerajaan.  Khianat dah jadi harus buat lebai asalkan menguntungkan mereka.  Peduli apa mereka tentang hukum?


Muhyiddin, letaklah jawatan, beri kepada yg segar dan berkeupayaan.  Jangan rakus.  Kesihanilah rakyat.  Allah tidak akan turunkan keberkatan kpd pemimpin yg berkuasa melalui pengkhianatan.  Sehari beribu kali kamu berdoapun, tiada gunanya selagi hak rakyat tidak kamu kembalikan.  Bayangkan jika kamu mati dalam keadaan khianat dan disumpah maki oleh rakyat?  Kamu suka? 


WFAUZDIN NSNo comments:

(function() { var d = document, w = window; w

SEMBANG LEBIH..MELUCAH KAT MASSENGER JA TAU

  Chris Nur Sembang je lebih... Menghasut itu dah kerja dia kalau tak ada kerja tu tunjuk kote kat massanger... Ini dah kira ingin mencetusk...