WAHAI LEBAI YANG BODOH..BACA INI YA...LAIN KALI JANGAN LA JADI BODOH SANGAT..INGAT RAKYAT TAK TAHU KAH ?

 May be an image of 1 person and text that says "i MALAYSIAKINI (BM VERSION) PH sendiri tak boleh diharap usahakan RUU355, jawab MP PAS"


Kehadapan saudara

Ahmad Fadhli bin Shaari

, izinkan ana jawab secara ringkas:

 

1.     RUU355 itu adalah agenda kamu. Kamu yang beriya-riya "meneran" untuk laksanakan hudud dan RUU355 itu adalah permulaannya. Kamu punya agenda kenapa orang lain yang dipersalahkan..? Scara mantiqnya, kamu yang berak, kenapa suruh orang lain yang cebok...???

 

2.     PAS sudah jadi sebahagian daripada Kerajaan Tebuk Atap (bukan pilihan rakyat). Kuasa sudah ada dalam genggaman kamu. Kenapa pulak tanggungjawab itu harus dipikul oleh pihak pembangkang...?

 

3. Banyak lagi hujah yang boleh ana ketengahkan. Ana sebagai pimpinan peringkat Kawasan dan Negeri Johor, bersedia pada bila-bila masa dan dimana-mana  tempat untuk bersemuka dengan enta dalam apa-apa  forum untuk membuktikan bahawa HUDUD dan RUU355 yang dibawa oleh PAS sekarang ini adalah penipuan dan pembohongan kepada umat Islam..! Ianya hanyalah alat untuk politik dan kepentingan peribadi pimpinan PAS semata-mata...!


Yang bertanggungjawab,

Azhar Bin Ismail

Ketua Kawasan Amanah Ledang

11.06am

Muar

 No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

(LIVE) Dr Mujahid: Jet Mewah, Iklan Judi, Kakitangan Awam Wakaf Gaji & T...