PROJEK PEMBODOHAN ISLAM ALA PAS


Miqdad Zakaria.

Projek "PEMBODOHAN" kepada umat islam yang paling besar pernah berlaku dalam sejarah malaysia.. Ia adalah projek hudud yang dilaungkan oleh PAS..

Disebabkan projek bodoh itu.. Ramai yang mengkafirkan sesama umat.. Ramai yang hilang saudara.. Ramai yang terlibat dengan solat dua imam.. Ramai juga yang berkahwin dua kali..

Ini semua kebebelan yang pernah PAS buat di satu ketika dahulu.. Dan hari ini saki-baki pemikiran takfiri ini masih wujud dalam benak kepala pemimpin dan pengikut PAS..

Oleh yang demikian..

Ana menyeru kepada seluruh umat islam di malaysia supaya berhati² dengan PAS.. Kerana perjuangan mereka bukanlah perjuangan yang ingin memartabatkan islam.. Akan tetapi perjuangan mereka sekadar perjuangan "membuncitkan perut" sahaja..  Dalam masa yang sama.. Perut buncit mereka ditutup dengan sehelai jubah putih yang kononnya pakaian itu adalah pakaian persis Nabi dan para Sahabah..

Berwaspadalah..

Sekian..
😁😁

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

PENYATUAN UMMAH BERTUJUAN HANCURKAN UMNO, KLUSTER MAHKAMAH INILAH YANG SETIA KEPADA PARTI – ZAHID HAMIDI

  Assalamualaikum dan salam sejahtera para ahli dan penyokong UMNO sekalian. Saya menulis kali ini supaya saudara saudari ahli dan penyokong...