URUTAN KEJADIAN DENGAN FAKTA BUKAN AUTA**NASIB PELAKON KES LIWAT 1 (1998).*

1.  *Pengarah kes liwat 1 Tun M (atuk):* Allah mahbulkan doa almarhum Ust Dato Fadzil Noor agar atuk dipanjangkan umur utk melihat kemusnahan negara dan UMNO sepanjang atuk menjadi PM 4 dan Anwar telah memaafkan segala kesalahan atuk terhadapnya.

2.  Hakim kanan Mahkamah Persekutuan, *Datuk S Augustine Paul:* Meninggal dunia pada 2010 di Hospital Selayang. Beliau yang berusia 65 tahun, difahamkan meninggal dunia kerana penyakit barah.

3.  *Ummi Hafilda Ali:* Salah seorang dalang utama dalam konspirasi Anwar, telah digugurkan menjadi anak kepada bapanya sebelum beliau meninggal. Azmin Ali yang sebapa dengan Ummi mengesahkan perkara tersebut.

4.  *Azizan Abu Bakar:* Rakan konspirasi Ummi, telah terlibat dalam kemalangan kereta, menyebabkan kematian isterinya. Dia kemudian ditangkap kerana khalwat dan mengaku berzina depan hakim syariah lalu dihukum enam bulan penjara.

5.  *Rahim Nor:* Bekas Ketua Polis Negara pertama dimasukkan ke penjara, hilang pencen, tiada siapa mahu dekat dengan dia kini.

6.  *Aziz Samsuddin:* Ketua dalang dalam konspirasi terhadap Anwar, juga terlibat dalam kemalangan jalan raya dan isterinya juga meninggal dunia (selepas beliau bersumpah bahawa beliau tidak terlibat dalam konspirasi). Apabila mereka mengambil jenazah isterinya daripada hospital, didapati sekeping cek bernilai RM3 juta padanya, iaitu pemberian rasuah bagi meluluskan kontrak kepada sebuah syarikat Cina.

7.  *Peguam Negara (Mohtar Abdullah):* Pada masa itu, yang bertanggungjawab menyediakan perbicaraan Anwar. Dia berada dalam koma selama setahun, setelah jatuh dan terhentak kepalanya, semasa mengalami angin ahmar. Para doktor di Pusat Perubatan Subang terpaksa membelah buka tengkoraknya bagi mengurangkan bengkak pada otaknya tetapi mereka tidak dapat menutupnya semula kerana bengkaknya tidak surut. Tengkorak itu, akhirnya ditampal dengan hanya menggunakan pita mengelak otaknya daripada terkeluar. Apabila akhirnya dia mati, kepalanya mengecut dan mereka yang melihatnya pada masa kematiannya, mengatakan dia nampak seakan-akan kepala kera. Sesuai benar dengan orang yang tidak menggunakan otaknya semasa hidup dan mempermainkan sistem kehakiman!.

8.  *Dr Ristina Majid:* Seorang lagi dalang konspirasi? Dia didapati mabuk tunggang-langgang semasa anak buahnya yang diserahkan kepadanya untuk dijaga, mati lemas dalam kolam renang. Bapanya juga telah tidak mengakunya sebagai anak sehingga dia mati, bapanya tidak memaafkannya atas apa yang telah dia lakukan ke atas Anwar. Dr Ristina juga mati kerana angin ahmar semasa berada dalam satu persidangan di Jakarta dan menemui ajal tanpa mendapat keampunan bapanya. Dr Ristina sebenarnya, ingin benar mengahwini Aziz Samsudin, tetapi Aziz menolak. Dan Azizan Abu Bakar buat seketika pernah bekerja dengan Dr Ristina sebagai pemandunya.

9.  *Penulis Buku Fitnah '10 Dalil Anwar Tidak Boleh Jadi PM":* iaitu Khalid Jafri juga koma sebelum mati. Buku itu menjadi asas kes Fitnah 1 DS Anwar.

10.  *Pengarah kes Liwat 1 Tun M (atuk):* Akan menerima kifarah/musibah dari Allah sekiranya ia mengulangi tuduhan yg sama terhadap Anwar dgn tujuan utk menghalang/memungkiri janji *(munafiq)* yg telah disepakati oleh *Majlis Presiden PH* untuk menyerahkan tugas PM 8 pada Anwar Ibrahim - In Shaa Allah. Aamiin...

*NASIB PELAKUN KES LIWAT 2*

1.  *Najib Tun Razak Pengarah kes liwat 2:* Allah telah menurunkan kifarah/musibah setakat ini 2 kes sebagai balasan dgn berbagai2/berpuluh pertuduhan yg sedang dihadapinya.

2.  *Pihak pendakwan yg dilantik oleh Najib TS Shafie Abdullah:* Allah telah menurunkan kifarah/musibah sebagai balasan sedang menghadapi kesnya dimahkamah.

3.  *Ariffin Jaka:* Hakim Kanan Mahkamah Persekutuan yg bertanggungjawab mengendalikan *Kes Liwat 2* dan menjatuhkan hukuman 5 tahun penjara terhadap Anwar telah meninggal dunia pada 2011 akibat sakit jantung dan kencing manis.

*Aamiin Ya Allah... Aamiin Ya Rahman... Aamiib Ya Rahim... Aamiib Ya Rabbalalamiin...*

*KEBENARAN ITU HAK ALLAH. Aamiin...*

No comments: