PPBM KINI SUDAH TERBELAH DUA...MAHATHIR DAN MUHYIDDIN


NURIA FAHMI

Yang salah memang lah salah..Semua orang tau Parti PPBM sudah terbelah dua..kalau dah terbelah bererti bagai ada dua parti yang kita pun xtau nama nya tapi masih lagi PPBM..kita andaikan PPBM 1 bagi Tok Din dan PPBM2 bagi Tok Det.1 sebagai parti Pemerintah,2 sebagai Pembangkang....

Bagi PPBM 1...Anda bawak lari sebahagian MP Bersatu..bererti sekarang anda semua berada dalam sebahagian parti sahaja..Begitu lah apa yang telah PPBM lakukan keatas PH..berlaku keatas mereka..

PPBM2, sekarang saat mrasa perit nya bila di khianati dalam parti..begitu PH rasa di khianati oleh orang PH sendiri..orang PPBM di khianati oleh orang kuat parti sendiri.. Camana DSAi di khianati..dengan tuduhan dan hukuman yang jauh lebih berat..

Politik ini ibarat roda yang sentiasa berpusing...ramai yang tau wang sahaja yang boleh mengubah landskap politik dari berbentuk roda kepada bentuk ayunan buaian yang mengasyik kan..

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

Permaisuri Agong tutup Instagram?

  FMT Reporters  - April 20, 2021  Tangkap layar dikatakan daripada akaun Instagram Permaisuri Agong. PETALING JAYA: Pengguna media sosial m...