KERAGUAN DALAM KES ANWAR"si penuduh tertakluk kepada undang-undang jenayah Islam yang berat seandainya tidak didokongi dengan bukti yang kukuh seperti yang digariskan oleh Syari'at. Hukuman terhadap perbuatan 'Qazaf' yang termaktub di dalam al-Quran iaitu pada ayat 4, Surah An-Nur yang bermaksud, "dan orang-orang yang melemparkan tuduhan zina kepada perempuan-perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawa empat orang saksi. Maka sebatlah mereka 80 kali sebat, dan janganlah kamu terima persaksian mereka itu selama-lamanya kerana mereka itu adalah orang yang fasiq",


Mani lelaki misteri pada seluar dalam Saiful'

Doktor berkenaan menyatakan dalam borang tersebut bahawa pengadu dalam kes ini – Mohd Saiful Bukhari Azlan – hanya terlibat dalam "cubaan liwat" dan "cubaan seks oral."

Doktor Hospital Kuala Lumpur Dr Khairul Nizam Hassan sebelum ini memberitahu mahkamah bahawa Saiful mendakwa telah diliwat dan diminta melakukan seks oral.

Seah berkata berdasarkan ujian yang dijalankannya, kesan tompokan mani di seluar hitam itu adalah milik Saiful sendiri.beberapa saksi mendakwa air mani Saiful dijumpai pada seluar hitam ini.

pihak pembelaan yang diketuai peguam Karpal Singh berjaya menimbulkan keraguan berhubung kenyataan berkenaan.

No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

MENTERI PENDIDIKAN JANGAN LAMA SANGAT TIDUR. DAH SETIAP DAERAH DIKHABARKAN ADA SEKOLAH DITUTUP AKIBAT JANGKITAN.

  Tutup sementara semua sekolah, desak NUTP, NGO FMT Reporters  - April 21, 2021  Keutamaan penutupan sementara sekolah perlu diberikan kepa...