MGID

LAPORAN POLIS TERHADAP PEMFITNAHNizam Aka


Oleh kerana nama Fb saya telah disebut yang bersifat satu fitnah oleh pemilik Fb,Mohd Rofi Hj Ghazali,maka satu report #polis dan #skmm akan dibuat terhadap pemilik Fb tersebut pada pkl 11 pagi esok(6hb Feb 2020),di Balai Polis Pasir Puteh..

-Untuk makluman,saya tak pernah melakukan sebarang fitnah dalam posting-posting saya kerana kesemua bahan-bahan posting saya dipetik daripa media yang berdaftar dan mendapat permit daripada pihak kerajaan..

-Saya juga tak pernah makan gaji atau dibayar oleh DAP atau mana-mana pihak untuk melakukan fitnah terhadap orang melayu sepanjang saya menulis di ruangan FB..Kesemua posting-posting saya dibuat tanpa apa-apa bayaran dan semua saya lakukan atas kerelaan hati saya sebagai seorg penyokong kpd PH..Apa yg ditulis oleh pemilik Fb itu terang-terang merupakan satu TUDUHAN dan bukan satu SOALAN..

-Kepada rakan-rakan yang berhampiran,saya mengalu-alukan untuk bersama-sama saya semasa report polis terhadap pemilik Fb tersebut pd pkl 11 pagi esok di Balai Polis Pasir Puteh..No comments:

(function() { var d = document, w = window; w

AMALAN DUA DARJAT DENDA SOP.

  1. Ordinan Darurat (Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (Pindaan) 2021 pada 25 Februari 2021 telah dipinda untuk menaikkan jumla...