Monday, March 9, 2020

Makin melampau si Atuk ni



Ahmad Zulfadzli


Mula2 dia tembak DSAI dalam satu meeting Bersatu yg videonya viral di page Amanah

Kemudian dalam majlis kahwin cucu dia, dia hentam DSAI konon nak jd PM dan menyebabkan atuk tk dpt sokongan penuh MP PH

Kalini dia hentam DSAI lagi dalam siri jelajah Bersatu utk terangkan kronologi khianat kpd rakyat

Da makin melampau da

DSAI kalau masih berdiam diri, memang sah bodoh!

At least orang2 DSAI kena lawan balik statement atuk

Updated: Aku baru je tengok video penerangan DSAI... kalau di page rasmi Anwar Ibrahim , pegi ke video yg ade majlis zikir tu, scroll ke minit 18 sehingga ke minit 24

Atau tengok link ni,

https://youtu.be/0bj2cpasqV0

Nampaknya DSAI da jelaskan tohmahan dan tuduhan dari Atuk

Nampak yg DSAI mcm perli Atuk sebagai Dewa PutarBelit


No comments:

Blog Archive

My Blog List

Followers