Monday, November 21, 2011

PATUT MAHATHIR KATA ADA MENTERI UMNO BODO

ADA KAH SEORANG TIMBALAN MENTERI MENGELUARKAN UCAPAN SEPERTI INI.NAMPAK SANGAT BODO DAN DANGKAL DALAM MEMBERIKAN KOMEN.SEPATUTNYA BELIAU MEMBERI KOMEN TENTANG ANAK BUAH BELIAU YANG HADIR DALAM SUKAN SEA INI...NAMUN BELIAU DANGKAL DALAM MEMBERIKAN KOMEN......

APA KENA MENGENA PERLAWANAN BOLASEPAK DAN JUGA PEMBANGKANG...NAK BAGI TAU HANG...DASAR KERAJAAN BN LAH YANG MENYEBABKAN PENDUDUK INDONESIA BEGITU GERAM,KES AMAH DIDERA ,KES PERSEMPADANAN,KES MANIPULASI PEKERJA BURUH,KES ..........BERI KERAKYATAN SECARA BERAMAI-RAMAI DENGAN TEMPOH TAMAT>>>>>


TAK AKAI PUNYA MENTERI..........................

Timbalan Menteri Sukan Datuk Razali Ibrahim, hari ini, menyalahkan pemimpin-pemimpin pembangkang berhubung layanan buruk yang diterima pasukan Malaysia oleh peminat sukan Indonesia pada Sukan SEA ke-26 yang sedang berlaku di Jakarta.

NONE"Mengapa mereka pendam kebencian sebegitu terhadap kita? Kenapa tidak Thailand? Mengapa tidak orang lain? Ia bukan kerana persepi penganiayaan terhadap rakyat Indonesia.

"Pada pendapat saya, ia adalah kerana pemimpin-pemimpin pembangkang yang seringkali ke Indonesia dan memburuk-burukkan negara ini.

"Mereka melabel perkataan buruk terhadap Malaysia, umpamanya ‘Maling’ yang dalam bahasa Indonesia bererti pencuri," kata Razali semasa penggulungan perbahasan Rang Undang-Undang Bekalan 2012, kementerian itu di Dewan Rakyat hari ini.

Semalam, pengurus skuad negara, Datuk Hamidin Mohd Amin berkata pasukan bola sepak Malaysia berkemungkinan akan menaiki kereta perisai Barracuda untuk ke Stadium Gelora Bung Karno bagi perlawanan akhir malam ini.

Beliau berkata, keselamatan pemain adalah lebih penting dan langkah menaiki kereta perisai tersebut bukanlah asing buat skuad itu dalam menghadapi kira-kira 100,000 penyokong yang mahu melihat Malaysia ditundukkan.
Post a Comment

Blog Archive

My Blog List

Followers