Tuesday, May 5, 2015

Sms dan wassap yg berlegar di permatang pauh skrg yg aku nk jawab;1. PKR keji HUDUD dan buat kita macam balaci. Jangan persenda Islam. Subhanallah kali ini kita bagi kepada calon BN"

APA BUKTI DAN FAKTA PKR KEJI HUDUD? PKR DLM KNYATAAN MEDIA OLEH KAK WAN JELAS SEBUT PKR MENYOKONG HUDUD KERANA HUDUD MERUPAKAN HUKUM.ALLAH. PKR HANYA BERBEZA PENDEKATAN ATAU USLUB DI DALAM ISU HUDUD INI.
INI DIFAHAMI OLEH USTAZ TUAN IBRAHIM TUAN MAN, NAIB PRESIDEN PAS SENDIRI DAN BELIAU MERUPAKAN SALAH SEORANG AHLI MAJLIS SYURA PAS. JUSTERU ITULAH, USTAZ TUAN MENYERU RAKYAT KHUSUSNYA PENYOKONG PAS DI PERMATANG PAUH MENYOKONG KAK WAN CALON DARI PKR.

2. "Akhirnya kita (PKR) dan DAP tak perlu minta maaf dengan PAS pasal Hudud. DPPPP dah sokong kita di permatang pauh. Kita berjaya.." (Kononnya ini sms/wassap dari org2 PKR).

INI SMS ATAU WASSAP PALSU UTK TUNJUKKAN PKR EGO KPD PAS. HAKIKATNYA PKR BERTERIMA KASIH KPD PAS YG SEDIA BERTEMU DAN BERBINCANG UTK MENYELESAIKAN SALAH FAHAM BERSAMA DAN AKHIRNYA MASING2 SALING MEMAHAMI. TIDAK TIMBUL SOAL PAS ATAU PKR MAHUPUN DAP MRMOHON MAAF AKIBAT KEKELIRUAN INI.

3. "Pemimpin PKR Permatang Pauh yg lain tak layak ke jadi Calon di sini? Kau buat Kami ni balaci kau?" Cukup la Kau bodohkan kami.

ANWAR DIPENJARAKAN SEKALI LAGI ADALAH KERANA SBB POLITIK DAN INGIN MENGHAPUSKAN NAMA DAN ROH ANWAR DLM ARUS POLITIK NEGARA. UMNO MEMANG MAHU CALON YG TIADA KAITAN DGN ANWAR DI PERMATANG PAUH UTK MELENYAPKAN TERUS BADI ATAU AURA DAN ROH ANWAR DI SITU. 

DARI SEGI STRATEGI POLITIK, JIKA MUSUH TAKUT DENGAN "A" , MAKA KITA MESTI HIDANGKAN MUSUH DENGAN "A". JELAS SEKARANG, MEDIA UMNO HENTAM KAK WAN SEBAGAI CALON, ERTINYA UMNO TIDAK SELESA KAK WAN SBG CALON. KITA BERJAYA BUAT UMNO TIDAK SELESA.

4. "Wan Azizah lu cakap sokong hudud. Lu ada bincang dengan Cina dlm PKR ka? Pemimpin Cina PKR tetap tolak hudud. Lu sudah janji ma"

INI PUN SUDAH BERBELIT. KEJAP DIA KATA KAK WAN TIDAK SOKONG HUDUD, SEKARANG DIMAINKAN ISU KAK WAN SOKONG HUDUD. 

JELAS INI SATU PROPAGANDA. DEPAN PENGUNDI ISLAM.DIA AKAN KATA KAK WAN ATAU PKR TOLAK HUDUD. DEPAN PENGUNDI NON MUSLIM DIA SEBUT KAK WAN SOKONG HUDUD. INI STRATEGI LAPOK UMNO. HAKIKATNYA, KENYATAAN RESMI DARI PKR TELAH DIKELUARKAN SEPERTI YANG DISEBUT DI ATAS TADI.

5. Salam hormat dari sy Calon BN Suhaimi Sabudin sbg anak tempatan dgn rendah diri memohon agar saya diberi peluang utk berkhidmat di P.44 Permatang Pauh. T.Kasih

AKHIRNYA, UMNO MAHU RAKYAT SOKONG CALON MEREKA YG MENYOKONG GST DAN KEHILANGAN WANG 1MDB RM24 BILION ITU. JELAS, PERSOALAN DI ATAS TIDAK RELEVEN SAMASEKALI....
SOKONG KAK WAN, SOKONG PKR DAN TOLAK GST !!


Post a Comment

Blog Archive

My Blog List

Followers