Wednesday, April 22, 2015

NETIZEN PERTIKAI "FATWA" BADRUL ABDUL RAHMAN

BODOH PIANG YANG SESAT LAGI MENYESATKAN !!
Bodo punya olang. Fatwa bapak Badrul yg sesat lagi menyesatkan.
Ambo yg jahil ni pun tak teruk supo mu, sesat bangat, otak udang. Rugi pas Penang dpt orang bangang mcm dia ni.
Tolong si bangang ni jawab soalan aku ni;

1. Mana bukti kenyataan Azizah atau kenyataan resmi PKR tolak hudud? Copy paste sini kenyataan resmi parti. Kalau takde, kompom dia di bangang.

2. Yg Pas nak bawa ke Parlimen itu Hudud yg lengkap dan sempurnakah atau sekadar pindaan terhadap seksyen hukuman dlm Mahkamah Syariah saja? Ada jenayah syariah tak? Kalau takde, kompom lagi dia ni bangang.

3. Pas Pusat dah keluar kenyataan untuk sokong PKR di Pmatang Pauh. Adakah Pas pusat keluar kenyataan melulu tanpa merujuk kepada MSU terlebih dahulu? Ada tak kenyataan/fatwa MSU bahawa sokong PKR itu haram? Kalau ada, tolong copy paste kat sini fatwa MSU Pas pusat. Kalau takde, sekali lagi dia ni bangan bin tolol.

4. Mengapa dlm manifesto Pas di Rompin tak di highlight isu Hudud? Takut? Tak penting Hudud nak cerita di Rompin tapi wajib cerita di Pmatang Pauh? Sekali lagi dia ni tolol.

5. Kalau Haram undi PKR di Pmatang Pauh, apa hukum undi Umno/Bn di situ? Wajib, harus, makruh atau haram juga? Jika tak mengundi langsung, maka ditakdrkan Umno/Bn menang di situ, apakah sikap kamu memenangkan Umno/Bn itu dpt pahala? Bodoh lagi hang.
Usin Teleng's photo. 6. Apa hukum Pas masih berkawan dgn parti yg kamu yakin menolak Hudud? Tak berdosakah Pas berkawan dgn musuh Islam? Mengapa Pas tak keluar saja dari berkawan dgn PKR dan DAP kerana kamu yakin kedua2 parti ini musuh Islam iaitu menolak Hudud? Takut? Tak berani ? Bodoh dan bangang lagi kamu.

7. Pas di Penang termasuk di Sgor ramai yg makan gaji dan elaun dari pemerintah yg terdiri dari pemimpin tolak hudud, betul? Boleh pulak? Duit boleh, undi tak boleh? Kenapa tak boikot jgn makan gaji dgn mereka? Kenapa boikot undi saja? Ohhh...sebab Tahalluf Siyasi? Bab undi takde Tahalluf, bab duit untuk isi perut ada Tahalluf? Bodo piang kamu.

8. Mat sabu, Mustafa Ali, Us Tuan Ibrahim di antara pimpinan kanan Pas yg menyatakan Pas mesti sokong PKR di Pmatang Pauh. Maka, ketiga2 mereka ini berdosa besar? Sesat? Jebon? Bodoh tolol kamu.

Banyak lagi hujah yg ambo boleh hujah dengan kamu wahai si bangang perosak jemaah Pas dan batu api untuk PR. Allah akan balas sikap dendam, dengki, khianat kamu itu.....

No comments:

Blog Archive

My Blog List

Followers