Sunday, September 6, 2015

LAWATAN 2 HARI KAK WAN KE P.PINANG

Menyampaikan hadiah kepada pemenang-pemenang pertandingan karom Piala Kak Wan bermula semalam hingga hari ini..alhamdulillah..Ziarah dan sampaikan sumbangan kepada Aishah Ismail yang terlantar sakit di Kg Kota..moga Allah berikan kesembuhan..
Menziarahi Abdul Mutalib dan keluarga di Kg Penanti..beliau diserang stroke menderita akibat penyakit kencing manis..rasa amat simpati..bantulah keluarga ini Ya Allah..
Majlis Perasmian pembukaan Ranting Jalan Baharu, DUN Seberang Jaya, Parlimen Permatang Pauh pagi ini..alhamdulillah kita menerima kemasukan 90 ahli baru..
Di Kubang Semang..ziarah dan sampaikan sedikit sumbangan kepada Siti Zaharah Ismail..moga Allah berikan  dan kesembuhan
Minum Petang Bersama Kak Wan di Pusat Khidmat Pulau Betong, Titi Terus, Balik Pulau..program terakhir hari ini di Pulau Pinang..insya Allah lawatan seterusnya akan diatur kemudian....
 -Minum Petang Bersama Kak Wan di Pusat Khidmat Pulau Betong, Titi Terus, Balik Pulau..program terakhir hari ini di Pulau Pinang..insya Allah lawatan seterusnya   kemudian..
Alhamdulillah..sambutan rakyat Pulau Pinang sepanjang program dua hari ini semakin hebat..anda semua memang terbaik..semoga perjuangan kita terus subur..
Post a Comment

Blog Archive

My Blog List

Followers